در زمینه کاهش کلسترول خون، پیشنهاد میکنیم مقاله برای کاهش سریع چربی خون چه بخوریم را نیز بخوانید.
خواص عناب برای درمان یرقان عناب + گل بنفشه + ترنجبین + شیرخشت را به مقدار مساوی مخلوط کنید سپس با آب هندوانه میل نمایید. این دارو برای درمان یرقان بسیار مفید است.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
مصرف زیاد عناب میتواند در موارد نادر باعث خواب آلودگی، اسهال، کاهش اشتها، نفخ و ضعف شود.
آب استخراج شده از میوه عناب به مهار سلول های سرطانی کمک می کند. یک مطالعه در ایران نشان داده که عصاره عناب خشک خواص ضد سرطانی داشته و باعث القا آپوپتوز یا مرگ سلول های سرطانی به ویژه لوسمی در انسان خواهد شد.
عناب خوابآور، آرامبخش اعصاب و تقویتکننده مغز و حافظه است.
افراد سرد مزاج ممکن است با مصرف عناب دچار نفخ و تولید گاز در معده شوند که برای رفع این مشکل بهتر است عناب عناب پ را به همراه مویز مصرف کنند.
مصرف عناب به طور معنیداری سطوح آنزیمهای کبدی را کاهش میدهد. این آنزیمها نشانگر آسیب بافتی هستند.
خاکستر درخت عناب و سرکه را به صورت ضماد میتوان روی جراحت مارگزیده گذاشت.
هنوز مطالعات دقیقی از اثر عناب بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف عناب اجتناب کنند.
مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.
درمان بی خوابی و اضطراب : عصاره هسته عناب طبیعتی آرامش بخش دارد و می تواند مشکلاتی مانند بی خوابی و بیقراری را درمان کند.
از دیگر خواص میوه عناب کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب میتواند به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونینها و تریپپنوئیدها نیز با بهینه سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق رودهها، در این امر نقش دارند.
مصرف عناب در انواع مختلف چه بهصورت تازه و یا خشک، با وجود عناصر معدنی نظیر کلسیم، آهن و فسفر موجب تقویت و استحکام استخوانها و رفع پوکی استخوان در سالمندی است.